Sådan virker det

Sådan virker det

Tilmeld dit kort, og kom i gang med at optjene automatisk cashback hos de mange tilmeldte butikker, restauranter og webshops.

STEP 1

Tilmeld dit kort

For at kunne få cashback, skal du registrere dit kort. Du kan tilmelde både Visa-kort, Dankort og Mastercard, det er 100 % sikkert, og vi deler aldrig dine oplysninger med tredjepart.

STEP 2

Shop, som du plejer

Med cashbackAPP er dit almindelige betalingskort dit fordelskort. Så snart du har registreret kortet, er du klar til at få cashback på dine køb hos alle tilmeldte partnere.

STEP 3

Udbetal direkte til din konto

Når du har optjent mere end 200 kr., kan du udbetale beløbet direkte til din NemKonto. Der modregnes blot 20 kr. i administrationsgebyr for hver udbetaling.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor virker appen ikke?

Vi arbejder i øjeblikket på en helt ny cashbackAPP. Det betyder, at den gamle app pt. er lukket for tilgang. Du optjener naturligvis stadig cashback, når du handler med dine tilmeldte kort, og du kan følge samt udbetale din optjente saldo via cashbackapp.dk. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få besked, så snart den nye app er klar.

Hvem er cashbackAPP?

cashbackAPP er Danmarks nemmeste fordelsprogram, hvor du kan få cashback (penge tilbage), når du handler hos fysiske butikker og webshops. Med cashbackAPP bliver du fri for plastikkort og rabatkuponer, da dit eksisterende betalingskort bliver dit eneste fordelskort. Alt, du skal bruge for at komme i gang, er en henvisning fra din arbejdsplads.

cashbackAPP er ejet af det danske selskab Loyalty Key Cardlinked ApS. Vi holder til på vores hovedkontor på Kristianiagade 1, 2100 København Ø.

Velkommen til og rigtig god fornøjelse med programmet!

Hvad er cashback-belønninger?

Hver gang du handler hos deltagende fysiske butikker eller webshops, som er tilknyttet cashbackAPP, får du cashback-belønninger. Det betyder, at du efter et køb hos en partner, vil modtage den anviste procent af købets værdi på din cashbackAPP-konto. Du kan udbetale de opsparede penge direkte til din NemKonto, hver gang du har opsparet 200 kr. eller mere.

Det koster ikke noget at være med, men der modregnes 20 kr. i administrationsgebyr, når du udbetaler til din konto.

Hvem kan blive medlem af cashbackAPP?

Det kan alle over 16 år, som har postadresse i Danmark, og som har modtaget en tilmeldingskode fra deres arbejdsplads. Af lovmæssige årsager skal følgende betingelser dog også være opfyldt for at blive medlem af cashbackAPP: (Læs også mere i ”Vilkår og Betingelser”)

  1. Du skal oplyse en gyldig e-mailadresse og have et selvvalgt kodeord.
  2. Du skal acceptere vores ”Vilkår og Betingelser”.
  3. Du skal registrere et eller flere af dine egne betalingskort, når du tilmelder dig, så du er sikker på at få din cashback hos alle deltagende fysiske butikker og webshops.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har oprettet din bruger, tilmelder du blot dine ønskede kort i appen eller via cashbackapp.dk.

Sådan gør du: 

1. Tilmeld dine ønskede kort for at begynde at optjene.
2. Besøg de mange fysiske butikker og webshops, der er med i vores fordelsprogram, og betal, præcis som du plejer. 
3. Dit køb bliver nu helt automatisk registreret i cashbackAPP. Du kan altid følge dine køb og de penge, du opsparer, via din profil..
4. Du kan udbetale pengene direkte til din NemKonto, hver gang du har opsparet 200 kr. eller mere. Når du udbetaler, modregnes der 20 kr. i administrationsgebyr.

Hvad får jeg som medlem af cashbackAPP?

Du får Danmarks nemmeste fordelsprogram, og du slipper for endnu et plastikfordelskort til din pung. Du skal heller tænke på at holde styr på vouchers, kuponer eller stempelhæfter, når du handler. Ved tilmelding registrerer du blot dit betalingskort, og herefter bruger du dit kort, fuldstændig som du plejer i de mange butikker og webshops, der er tilmeldt programmet. Herfra er du klar til at optjene cashback og få penge tilbage på de køb, du foretager. 

Du kan altid følge med i, hvilke butikker og webshops, der er med i programmet – og der kommer hele tiden nye til. Vil du være sikker på altid at være opdateret på, hvor du får penge tilbage, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og få besked om de nyeste og mest populære partnere.

Hvordan er sikkerheden?

Det er naturligvis et rigtig vigtigt spørgsmål. Heldigvis har du intet at være bekymret for, når du tilmelder dit kort cashbackAPP.

cashbackAPP har været vurderet af Finanstilsynet og er PCI DSS Compliant-godkendt. Al data, der opbevares eller transmitteres, er 256 bit krypteret. Det er præcis samme sikkerhedsstandard for datakommunikation, som bankerne er underlagt. 

Derudover er cashbackAPP en ”read only” applikation, og den har derfor på intet tidspunkt adgang til din bankkonto eller kan misbruge dine betalingskort. Vi spørger aldrig efter betalingskortdetaljer udover dit kortnummer og udløbsdato, og det vil derfor aldrig være nok til at blive brugt til at lave transaktioner eller misbruge dine kortoplysninger. Dit kortnummer benytter vi udelukkende til at matche dine køb i præcist de butikker og webshops, der er tilknyttet vores loyalitetsprogram, så vi sikrer, at du får dine cashback-belønninger.

Kun butikker eller webshops, hvor du har handlet, og derfor er kunde, får adgang til din loyalitetsprofil, og vi sælger aldrig dine kontaktinformationer til tredjepart. 

Hvordan får jeg min cashback udbetalt?

Du kan udbetale pengene direkte til din NemKonto, hver gang du har opsparet 200 kr. eller mere. Når du udbetaler, modregnes der 20 kr. i administrationsgebyr.

Du klikker blot på ”Udbetal” under “Min konto” for at få pengene udbetalt.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke får min cashback?

Husk altid, at der kan gå op til 48 timer, fra du har handlet, til du modtager din cashback. Skulle det ske, at du fortsat ikke har fået din cashback herefter, kan du altid kontakte kundeservice, så undersøger vores dygtige medarbejdere sagen. Husk at medsende kvittering for dit køb.

Hvad gør jeg, hvis jeg får nyt kort?

Hvis du har mistet dit kort eller dit nuværende er udløbet, skal du ikke fortvivle. Når dit nye kort er aktiveret, kan du nemt tilføje det via din profil. Så er du klar til at fortsætte med at optjene cashback!

Kan jeg åbne mere end en cashbackAPP-konto?

I princippet vil du godt kunne åbne mere end én cashbackAPP-konto, men du kan kun tilmelde dine egne betalingskort én gang til en konto. 

Vi anbefaler derfor, at du tilføjer alle dine foretrukne betalingskort til en og samme konto. 

Hvad er brugerbetingelserne, og hvor finder jeg dem?

Du finder brugerbetingelserne for cashbackAPP her.

Vores betingelser beskriver bl.a. oprettelse af profil, udbetalinger, sikkerhed og drift af cashbackAPP. Du skal godkende disse betingelser for at bruge cashbackAPP, ellers kan du ikke oprette dig. 

Vi forbeholder os retten til løbende at kunne ændre vores brugerbetingelser hvis vi mener, det er nødvendigt.

Hvad er persondatapolitikken, og hvor finder jeg dem?

Du finder persondatapolitikken for cashbackAPP her. Vores persondatapolitikken sikrer dig bl.a., at vi aldrig videresælger dine oplysninger til tredjepart, og det er kun butikker, kæder og online partnere, hvor du har foretaget et egentligt køb, der har mulighed for at foretage direkte markedsføring over for dig via app’en. Du vil altid kunne sige nej tak til denne markedsføring fra de pågældende butikker, kæder og online partnere.

Vi forbeholder os retten til løbende at kunne ændre vores persondatapolitikken, hvis vi mener, det er nødvendigt.

Brug for hjælp?