Persondatapolitik

Persondatapolitik

Læs persondatapolitik for cashbackAPP herunder eller download dem på PDF her.

  1. Generelt

    1. Denne Persondatapolitik (herefter benævnt “Politikken”) finder anvendelse ved din brug af
      loyalitetsprogrammet. Loyalitetsprogrammet giver dig som bruger mulighed for at opnå forskellige
      kontante fordele (herefter benævnt “Bonus”) fra de deltagende virksomheder.
      Loyalitetsprogrammet benævnes herefter “Cashback Services”. Cashback Services ejes og drives af
      Loyalty Key Cardlinked ApS, CVR nr. 35239502, Kristianiagade 1, 2100 København (herefter benævnt
      “Cashback”).

    2. Persondatapolitikken gælder for alle Cashback Services, uanset om du tilgår Cashback Services via
      hjemmesiden eller appen (herefter benævnt “Platformene”).

    3. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Politikken samt gældende lovgivning,
      herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

  2. Dataansvarlig

    1. Loyalty Key Cardlinked ApS er dataansvarlig for de behandlede personoplysninger.

    2. Vores informationer er:

      Loyalty Key Cardlinked ApS
      CVR-nr. 35239502
      Kristianiagade 1
      2100 København

  3. Behandlede oplysninger

    1. Identifikationsdata og kontaktoplysninger

      Når du opretter en brugerprofil, skal du indtaste din e-mailadresse, dit mobiltelefonnummer, en
      adgangskode samt et eller flere betalingskort (se nærmere om vores behandling af kortoplysninger
      i punkt 3.3).

      1. Formål og grundlag

        Personoplysninger om dig behandles for at kunne identificere dig som bruger, herunder for at kunne
        kontakte dig. Behandlingen af disse oplysninger er nødvendig for, at Cashback Services kan leveres
        til dig, herunder for at kunne fakturere virksomheder for din optjente Bonus. Denne behandling er
        nødvendig for, at aftalen med dig som bruger kan opfyldes. Behandlingsgrundlaget er
        persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.
        Persondatapolitik cashbackAPP
        Med dit samtykke anvendes din e-mailadresse og mobiltelefonnummer tillige til udsendelse af
        markedsføringsmateriale fra Cashback. Hjemlen hertil er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.

    2. Øvrige oplysninger om dig

      Cashback indsamler andre oplysninger, hvis du oplyser disse. Dette er oplysninger om din
      fødselsdato, din alder, antal personer i din husstand, dit køn, dit postnummer og land. Der kan
      løbende blive tilføjet flere typer af oplysninger, som altid er valgfrie for dig at oplyse.

      1. Formål og grundlag

        Disse personoplysninger om dig behandles med henblik på at kunne foretage målrettet
        markedsføring og tilbyde dig relevante muligheder for at anvende Cashback Services.
        Behandlingsgrundlaget for dette er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

    3. Betalingskortoplysninger

      Cashback behandler oplysninger om dit betalingskortnummer, udløbsdato og navn på kortholderen.
      Cashback indsamler alene disse oplysninger, når du tilføjer dine kortoplysninger. I det tilfælde, at du
      ønsker at foretage en betaling for en ekstra service, skal du indtaste CVV/CVC. Du kan blive bedt om
      at oplyse dit CVV/CVC ved tilmelding af kort for autorisation. Cashback gemmer ikke dit CVV/CVC,
      men bruger dette til at autorisere en betaling, eller til at autorisere dit kort.
      Dine betalingskortoplysninger behandles alene i et it-miljø, som er certificeret iht. PCI-reglerne
      (Payment Card Industry).

      1. Formål og grundlag

        Cashback har brug for dine kortoplysninger for at kunne registrere, hvilke køb du foretager, hvor du
        er berettiget til Bonus. Behandlingen er nødvendig for at kunne opfylde aftalen med dig.
        Retsgrundlaget for behandlingen er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

    4. Betalingsoplysninger

      Cashback behandler oplysninger om de køb, du foretager med et til Cashback Services tilmeldt
      betalingskort. Cashback behandler oplysninger om tidspunktet for købet og det beløb, du har købt
      for. Med dit udtrykkelige samtykke behandler Cashback også oplysninger om, hvor du har foretaget
      betaling. Hvis du ikke ønsker at meddele Cashback dit samtykke, kan Cashback ikke levere tjenesten
      til dig. Cashback behandler ikke oplysninger om, hvad du har købt, medmindre det er nødvendigt af
      hensyn til beregning af Bonus.

      1. Formål og hjemmel

        Behandlingen af dine betalingsoplysninger sker, for at Cashback kan beregne, hvilken Bonus du er
        berettiget til. Dette er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen med dig. Behandlingsgrundlaget er
        persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a og lit. b samt § 125, stk. 2 i lov om betalinger.
        Med dit samtykke anvender Cashback endvidere oplysninger om dine køb til brug for målrettet
        markedsføring og for at kunne tilbyde dig relevante muligheder for at anvende Cashback Services.
        Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.
        Persondatapolitik cashbackAPP

    5. Kundenummer

      Cashback behandler dit kundenummer i forbindelse med udbetaling af Bonus. Nogle
      udbetalingsmetoder kræver, at du oplyser dit kundenummer hos den virksomhed, som udbetalingen
      skal ske til, f.eks. hvis du vil modregne en betaling med din optjente Bonus. Cashback indsamler alene
      disse oplysninger, når du oplyser dit kundenummer hos Cashback.

      1. Formål og hjemmel

        Formålet med behandlingen er, at Cashback kan udbetale din optjente Bonus på den måde, som du
        har bedt om. For eksempel kan du have bedt om, at din Bonus benyttes til modregning i en regning
        eller lignende. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

    6. Geografisk placering

      Med dit samtykke behandler Cashback oplysninger om din geografiske placering.

      1. Formål og hjemmel

        Formålet med behandlingen er, at Cashback kan vise dig virksomheder (butikker, restauranter,
        webshops mv.), der tilbyder Bonus i nærheden af dig. Behandlingsgrundlaget er
        persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.

  4. Videregivelse af data

    1. De personoplysninger om dig, som Cashback behandler, videregives som udgangspunkt ikke til
      tredjemand uden dit samtykke.

      Cashback videregiver oplysninger om det beløb, der er handlet for, Bonus, der er tilføjet til din
      saldobalance, samt tidspunktet for transaktionen til de til Cashback Services tilsluttede virksomheder
      til brug for fakturering for din Bonus. Denne behandling er nødvendig for, at Cashback kan opfylde
      sin aftale med dig. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

      Når du handler med en butik, videregiver Cashback oplysninger om din alder, køn, postnr. og det
      beløb, der er handlet for, den Bonus, der er udbetalt til dig, samt tidspunktet for transaktionen til
      butikken med henblik på at kunne opdatere dit nyhedsfeed med relevant markedsføring. Dette sker
      med hjemmel i persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

      Hvis du vælger at “følge” en butik, accepterer du, at Cashback må videregive fornavn, alder, køn,
      postnr., det beløb, der er handlet for, den Bonus, der er udbetalt til dig, samt tidspunktet for
      transaktionen til butikken til brug for at kunne opdatere dit nyhedsfeed med målrettet
      markedsføring. Dette sker med hjemmel i persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

      Cashback kan endvidere videregive dine personoplysninger for at overholde lovgivningen, i
      forbindelse med en juridisk proces og for at efterkomme anmodninger fra offentlige myndigheder.


    2. Cashback modtager transaktionsinformationer baseret på dine køb hos tilmeldte virksomheder med
      tilmeldte betalingskort. Som bruger accepterer du, at Cashback kan beregne Bonus på dine tilmeldte
      betalingskort via Visa, Mastercard og enhver anden payment provider samt udveksle disse med
      Persondatapolitik cashbackAPP

      Cashbacks underleverandører med det formål at kunne identificere og beregne Bonus for dine køb
      hos tilmeldte virksomheder (butikker, restauranter, webshops mv).


    3. Som bruger giver du samtykke til, at dit Dankort, Visakort og/eller Mastercard tilmeldes Cashback,
      og at dit kortnummer videregives til Nets Denmark A/S. Du giver endvidere samtykke til, at Nets
      Denmark A/S behandler oplysninger om, hvor, hvornår og for hvilket beløb du har brugt dit Dankort,
      Visakort og/eller Mastercard med henblik på at beregne din Bonus. Oplysninger om, hvad du har
      købt, bliver ikke behandlet. De behandlede oplysninger udveksles med Cashback. Nets Denmark A/S
      anvender firmaet Storebox ApS som underdatabehandler til behandling af oplysningerne.


    4. Vi samarbejder med Enigmatic Smile Ltd., som er en underleverandør til Cashback Services. Som
      bruger giver du samtykke til, at Enigmatic Smile Ltd. opbevarer og processerer oplysninger, du har
      afgivet til denne eller andre tilhørende Platforme, og til at modtage service beskeder sendt fra
      Enigmatic Smile Ltd.

  5. Opbevaring

    Cashback opbevarer dine personoplysninger, indtil du framelder Cashback Services, hvorefter dine
    personoplysninger enten slettes eller pseudonymiseres. Hvis du tilbagekalder et samtykke, slettes
    eller pseudonymiseres de under samtykket hidtil behandlede personoplysninger. Cashback kan dog
    gemme dine personoplysninger længere, såfremt det er nødvendigt for at overholde
    bogføringsloven eller andre til enhver tid gældende lovmæssige krav.

  6. Rettigheder

    Når Cashback behandler dine personoplysninger, har du som registreret en række rettigheder.
    Disse persondatarettigheder er anført nedenfor. Hvis du ønsker at gøre en eller flere af dine
    rettigheder gældende, er du til enhver tid velkommen til at kontakte Cashback.

    1. Ret til indsigt

      Du har ret til indsigt i, hvilke personoplysninger Cashback har registreret om dig.

    2. Ret til berigtigelse

      Du har ret til at få korrigeret personoplysninger, som Cashback behandler om dig,
      hvis personoplysningerne er fejlbehæftede eller vildledende.

    3. Ret til sletning

      Du har i visse tilfælde ret til at få slettet personoplysninger, som Cashback behandler
      om dig.

    4. Ret til begrænsning

      Du har ret til, at Cashback i visse tilfælde midlertidigt begrænser sin behandling
      af dine persondata til alene at være opbevaring.

    5. Ret til dataportabilitet

      Du har i visse tilfælde ret til få udleveret persondata, som du har givet til
      Cashback, i et struktureret, almindeligt anvendeligt og maskinlæsbart format.

    6. Ret til indsigelse

      Du har til enhver tid ret til, på baggrund af din særlige situation eller særlige grunde,
      at gøre indsigelse mod Cashbacks behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse vedrører
      brug af dine persondata til brug for direkte markedsføring, standser Cashback sådan behandling.

    7. Ret til at klage

      Du har ret til at klage over Cashbacks behandling af dine persondata. En sådan klage
      kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, www.datatilsynet.dk.
      Persondatapolitik cashbackAPP

  7. Tilbagekaldelse af samtykke

    Du kan til enhver tid tilbagekalde et eller flere af dine samtykker ved at rette henvendelse til
    Cashback, ved at slette din profil eller ved at ændre dine indstillinger på Platformene.
    Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at du i nogle tilfælde ikke kan gøre
    brug af Cashback Services.

  8. Databehandlere og overførsel af personlige oplysninger uden for EU

    Vi overfører dine oplysninger om kortnummer og udløbsdato til en databehandler i USA, som er
    underlagt vores instruks. Databehandleren er underlagt Privacy Shield, som tillige er
    overførselsgrundlaget. Du kan læse nærmere om Privacy Shield her: www.privacyshield.gov

  9. Fortrolighed

    Cashback behandler dine personoplysninger fortroligt. Udvalgte medarbejdere hos Cashback og
    samarbejdspartnere har bemyndigelse til at tilgå data, hvor det er nødvendigt for at løse
    brugsmæssige eller tekniske problemer. Samtlige af Cashbacks medarbejdere og
    samarbejdspartnere er underlagt strenge fortrolighedskrav ved behandling af personoplysninger.

  10. Klageadgang

    1. Såfremt du ønsker at klage over vores behandling eller opbevaring af dine personoplysninger, bedes
      du rette henvendelse til os på de under pkt. 2.2 nævnte kontaktoplysninger.

    2. Derudover har du til enhver tid mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger
      til Datatilsynet. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K,
      https://www.datatilsynet.dk/.

  11. Ændringer af politikken

    Cashback forbeholder sig ret til at ændre Politikken til enhver tid og uden forudgående varsel.
    Ændringer af Politikken træder i kraft ti dage efter, at Cashback har orienteret dig om ændringer af
    Politikken ved at rette henvendelse til dig på den e-mailadresse, som du har angivet ved oprettelse
    af din profil.

Persondatapolitik, september 2021.