ZENZ

Optjen 7 % i cashback, hver gang du besøger salonerne eller handler i webshoppen.
7 %
ZENZ

Unikt håndværk og fokus på kvalitet
Hos ZENZ er der stort fokus på kvalitet og solidt håndværk, og virksomheden har vundet adskillige priser for deres gode håndværk, der gennemsyrer alle frisørsalonerne samt deres produktion af sunde og bæredygtige skønhedsprodukter. Find dig godt til rette i frisørstolen hos ZENZ, og lad de dygtige frisører sørge for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du nyder en friskbrygget økologisk kaffe eller te, en skøn hovedbundsmassage og et afslappende fodbad.

Forkæl dig selv med produkter fra ZENZ Organic
I ZENZ Organic’s webshop kan du købe luksuriøse skønhedsprodukter, der fremhæver naturlig skønhed samt passer på din sundhed og vores planet. Du finder et stort udvalg af lækre, bæredygtige hårprodukter, milde og allergivenlige cremer samt naturlig mineralmakeup. Produkterne er udviklet af professionelle og testes dagligt af frisører og stylister verden over. De er lavet med den maksimale andel aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser, og størstedelen er produceret i Danmark i emballage af genanvendt plastik.

September med tilbud på premium behandling
I hele september kan du købe en premium kur til et godt tilbud. Zenz vil nemlig gerne have, at du bevarer et sundt og flot hår efter en sommer fyldt med sol og saltvand, og derfor kan du lige nu spare 200 kr. på en premium kur. Din pris for kuren er 350 kr., hvor den almindeligvis er 550 kr., og med kuren får du både en skøn hovedbundsmassage og et varmende fodbad med deres Zenz Oil Treatment. Husk at oplyse koden “DETOX200” ved booking.
OBS. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, rabatkort eller marketinggavekort.

Du får 7 % i cashback, hver gang du besøger ZENZ Organic’s frisørsaloner, og når du køber lækre produkter i webshoppen.