Vinspecialisten

Optjen 5 % i cashback på alle dine køb.
5 %
Vinspecialisten

Vin fra alle verdenshjørner
Hos Vinspecialisten H.J. Hansen Vin, Danmarks største leverandør af kvalitetsvine og spiritus, finder du mere end 2.000 forskellige produkter fra hver en afkrog af verden. Sortimentet af vine spænder bredt og omfatter alt fra små kreative producenter til elegante franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage fra middelalderen.

Spiritus fra anerkendte producenter
Er du på udkig efter en flaske, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Vinspecialisten det helt rette sted at lede. Udvalget af spiritus byder nemlig på specialiteter fra hele kloden med et væld af forskellige smagsoplevelser. Prøv fx en af de aromatiske whiskyer fra Glenfarclas eller en fyldig, tæt og intens cognac fra verdensberømte Tesseron. Du finder naturligvis også spændende danskproducerede flasker fra bl.a. Mosgaard, Mikkeller og Snaps Bornholm.

Kvalitetsvarer til enhver anledning
Vinspecialisten er et besøg værd, uanset om du leder efter vinen til en hyggelig aften, en ekstraordinær flaske til en helt særlig lejlighed eller en flot gaveæske til en, du holder af. Du kan finde det store udvalg i Vinspecialistens mange tilmeldte butikker, og du optjener 5 % i cashback, hver gang du handler. Se alle de butikker, vi samarbejder med, her.

Bemærk, at du kun optjener cashback i de tilmeldte fysiske butikker.