Tivoli

Få cashback, hver gang du køber entré, turpas og Tivoli-kort via linket.
Tivoli

Hele Danmarks favoritforlystelser
Danmark er velsignet med en lang række sjove, spændende og flotte forlystelsesparker. Men ingen af dem har helt samme status som Tivoli i København. Her har besøgende fra hele landet gennem generationer lagt vejen forbi for at prøve vilde forlystelser eller gå afslappende ture i den hyggelige have, der altid er smukt pyntet i årstidens farver.

Jul i Tivoli
Julen er en magisk tid i Tivoli år efter år. Selvom årstiden er mørk, lyses haven altid op af hyggelig belysning, og i hvert et hjørne af parken bidrager de flotte dekorationer til at sprede julestemning blandt både store og små gæster. Besøg Tivoli mellem 19. november og 2. januar, og oplev f.eks. Nimbs spektakulære projektionsshow Hjerternes jul, besøg julemanden i Pantomimeteatret, eller gå en tur, og nyd den hyggelige atmosfære med dem, du holder af.

Brug dine fordele på entré og turpas
Som medlem af cashbackAPP får du fordele, hver gang du køber entrébilletter, turpas, turpas plus og Tivolikort (forhenværende årskort) til Tivoli. Alt, du skal gøre, er at klikke dig ind via knappen nedenfor og bruge koden “tivoli2021”, når du bestiller. Det er meget vigtigt, at du benytter dig af præcist dette link, da det er din eneste adgang til fordele i Tivoli.