Simple Feast

Optjen 10 % i cashback på alle dine køb.
10 %
Simple Feast

Den simple vej til grøn aftensmad
Simple Feast vil gerne hjælpe danskerne med at redde planeten. Det lyder måske lidt frelst, men et skift til plantebaseret kost kan nedbringe klimaaftrykket med hele 60-80 %. Derfor sagde Simple Feast i 2017 farvel til kødet og velkommen til en eksplosiv verden af planter og smag. Med deres måltidskasser gør de det nemt at vælge en kost, der både er sund for dig og for klimaet. Og det tager kun 15 minutter at forberede.

Fra kassen til spisebordet på 15 minutter
Bare fordi det er sundt, behøver det ikke tage hele aftenen. Måltidskasserne fra Simple Feast indeholder 3 dages aftensmad til det antal personer, du på forhånd har valgt. Det hele er økologisk, pakket i bæredygtig emballage, og det tager kun 15 minutter at lune retterne og servere dem. Vælg mellem de lækre klassikere i Family Feast-kassen, eller prøv den eventyrlige sæsongastronomi i Season Feast.

Cashback hver eneste gang, du bestiller
Du kan altid se ugens menu på hjemmesiden, så du ved, hvad du kan glæde dig til. Prøv også Essentials – de 100 % økologiske plantebaserede basisprodukter, der er frisklavet på bestilling og leveres lige til døren. Du får 10 % i cashback, hver gang du bestiller fra Simple Feast.