Shell

Optjen 1 % i cashback, hver gang du tanker.
1 %
Shell

Høj ydeevne og forbedret brændstoføkonomi

Når man elsker noget, ser man helst, at det altid yder sit bedste. Det gælder for familiefaren og fodboldentusiasten, men sådan har mange det også med deres bil. Når du fylder bilen op hos Shell, kan du tanke Shell V-Power – et brændstof boostet med Dynaflex-teknologi, der optimerer din bils ydeevne. De specialdesignede, kemiske komponenter holder vitale dele i brændstofsystemet rene og modvirker belægninger, der kan gøre køretøjet langsommere. Du kan også vælge FuelSave, hvis du vil mindske energitabet i motoren, forbedre effektiviteten og dermed også din brændstoføkonomi. Vælg den løsning, der passer bedst til dig og din bil!

Fokus på energiudfordringen og fremtiden
Siden 1913 har Shell-logoet, med dets karakteristiske rødgule kammusling, prydet tankstationer i Danmark og været symbolet på meget mere end blot exceptionel brændstofkvalitet. Som et globalt energiselskab i en moderne verden er Shells kerneværdier ærlighed, integritet og respekt for mennesker, og en del af ambitionen for virksomheden er at være med til at løse verdens stigende energiudfordringer. Det har bl.a. medført initiativet #MakeTheFuture, der – med hjælp fra innovative videnskabsfolk, teknologer og ingeniører – forsøger at skabe mere vedvarende energiløsninger i både større og mindre skala.

Uanset hvilket brændstof du vælger, så optjener du 1 % i cashback, hver gang du tanker din bil på en af de mange Shell-stationer landet over. Du kan se dem alle lige her.