Rigtigmad.dk

Få 2 % i cashback på alle dine køb.
2 %
Rigtigmad.dk

Mere plads. Mere naturligt indhold. Mere smag.
Rigtigmad.dk lever op til sit navn ved at forsyne danskerne med måltider, der giver en god smag i munden. Både fordi råvarerne har 100 % naturligt indhold, men også fordi kød bare smager bedre, når det kommer fra økologiske høns, agernfodrede grise og græssende frilandskvæg. De spanske sortfodsgrise lever fx hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver eneste gris har 2 hektarer natur til deres disposition. Kombineret med en diæt bestående af agern og græs giver det et stykke kød med en intet mindre end enestående smag.

Et omfattende udvalg af kvalitetsfødevarer
Rigtigmad.dk har et omfattende udvalg af oksekød fra dansk, græsfodret kvæg, ASC-certificeret islandsk laks, kvalitetsudskæringer af spansk sortfodsgris og meget mere. Du finder også et udvalg af særlige kolonialvarer og økologiske oste, og hvis du gerne vil have nem og hurtig aftensmad uden at gå på kompromis med smagen, så er de økologiske færdigretter et godt sted at starte.

Ingen hjemme? Ingen problemer.
Når du bestiller kasser fra Rigtigmad.dk, bestemmer du selv, hvor kassen skal leveres til, og du behøver ikke være hjemme, når den ankommer. Varerne er pakket under optimale forhold, så det hele holder sig friskt, indtil du er klar til at tage imod det. Du får 2 % i cashback, hver eneste gang du bestiller fra Rigtigmad.dk.