Pixizoo

Optjen 5 % i cashback, hver gang du handler hos Pixizoo.
5 %
Pixizoo

Kvalitetsprodukter til dit barn
Det er noget helt særligt at blive forælder, men det kan også være lidt af en mundfuld, uanset om du venter dit første barn eller allerede har en stor børneflok. For med glæden over at forøge familien følger også mange bekymringer og udgifter, men heldigvis står Pixizoo klar til at hjælpe dig. De er eksperter i kvalitetsprodukter til de små, og du optjener cashback på det store udvalg af tøj, sko og udstyr i webshoppen.

Meget mere end en webshop
I webshoppen finder du ikke kun en perlerække af uundværlige produkter til dit barn. Du kan også tilgå en masse viden, inspiration, guides, råd, tips og tjeklister til livet som forælder. Helt fra du er gravid, kan du på bloggen læse om barnets udvikling i maven, men du finder også gode råd til, hvordan du vedligeholder din barnevogn, og forslag til aktiviteter, som du kan lave med dine børn og meget mere. Pixizoo tilbyder desuden grundige vejledningsvideoer til flere af deres produkter på deres Youtube-kanal, som du kan finde her.

Unikke fordele på kendte brands
Hos Pixizoo er de stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra populære brands, som Stokke, Cam Cam Copenhagen, Cybex, Fillibabba, Sebra og mange flere. I webshoppen kan du f.eks. også købe de populære slyngevugger – både med og uden motor samt med plads til et eller flere børn. Uanset hvad du lægger i kurven, tilbyder Pixizoo prismatch, og planlægger du et stort indkøb af flere produkter til dit barn, kan du gøre brug af Pixizoos tilbudsformular, hvor de gør deres bedste for at tilbyde dig en ekstra god pris.

Når du handler hos Pixizoo, optjener du altid 5 % i cashback på dine køb.