Mofibo

Optjen 5 % i cashback hver måned.
5 %
Mofibo

Danmarks største bogstreamingtjeneste
Mange finder det både afslappende og spændende at læse en god bog, men i en travl hverdag er det ikke altid nemt at finde tiden til det. Med Mofibo kan du lytte eller læse, når det passer dig. Du har nemlig altid et kæmpe bibliotek med flere end 450.000 titler lige i lommen, og der er helt sikkert noget for din smag. Genrerne byder nemlig på alt fra bestsellers, prisbelønnede krimier og romaner til børnebøger, biografier og Mofibo Originals, der ligger eksklusivt i appen.

Del historierne med hele familien – med hver jeres boghylde
Med Mofibo betaler du en fast lav pris og får ubegrænset adgang til tusindvis af gode historier. Du kan også vælge Mofibo Family – så kan du dele abonnement med resten af husstanden og samtidig have dit eget login, så oplevelsen er skræddersyet til netop dine præferencer. Alle abonnementer er naturligvis uden binding, og kan opsiges når som helst.

Du optjener 5 % i cashback hver måned, og lige nu får du som ny kunde de første 14 dage med Mofibo Family helt gratis. Er du eksisterende abonnent, skal du blot sørge for, at du anvender samme betalingskort hos Mofibo, som du har tilmeldt cashbackAPP, så optjener du automatisk cashback hver måned.

OBS: Dine fordele gælder på alle Mofibo-abonnementer, samt hvis du foretager andre køb hos Mofibo (f.eks. den populære Reader). Dog skal du købe for minimum 89 kr., og du kan maksimalt optjene 20 kr. pr. transaktion.