eesy

Optjen 10 % i cashback hver måned.
10 %
eesy

Mobiltelefoni uden overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobiltelefoni. Her behøver du ikke vælge imellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 109,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU. Med cashbackAPP optjener du 10 % af dit abonnement i cashback hver måned.

Halv pris i de første tre måneder
Hvis du tegner et nyt abonnement hos eesy senest d. 28. august, kan du glæde dig over få de første tre måneder af abonnementet til halv pris. Det betyder, at du f.eks. kan få det billigste abonnement med fri tale, 30 GB data og 15 GB EU-data til 54 kr. pr. måned i tre måneder.