eesy

Optjen 10 % i cashback hver måned.
10 %
eesy

Mobiltelefoni uden overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobiltelefoni. Her behøver du ikke vælge imellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 109,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt. Med cashbackAPP optjener du 10 % af dit abonnement i cashback hver måned.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU.

Opret dig som ny kunde nu, og bliv belønnet
Som ny kunde kan du indtil d. 3. april få endnu flere fordele, når du opretter et abonnement. Vælger du et af de to abonnementer med fri tale og op til 100 GB data, får du de første tre måneder til halv pris. Hvis du vælger abonnementet med fri tale og fri data, får du et SuperGavekort på 300 kr. og abonnementet til en særpris på kun 169 kr. i de første 12 måneder.