eesy

Optjen 10 % i cashback hver måned.
10 %
eesy

Mobil uden overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobil. Her behøver du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 99,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU. Med cashbackAPP optjener du 10 % af dit abonnement i cashback hver måned.

Black Weeks med mobil til halv pris
I anledning af Black Week har eesy ekstra gode priser på alle tre mobilløsninger. Du får nemlig halv pris i hele 3 måneder, når du tilmelder dig som ny kunde hos eesy inden 30. november.