Cykelexperten

Optjen 6 %, hver gang du handler i webshoppen.
6 %
Cykelexperten

Kæmpe udvalg af kvalitetscykler med 6 års garanti
Cykelexpertens webshop er et kæmpe univers fyldt med kvalitetscykler, reservedele, udstyr og meget mere i absolut topkvalitet. Cyklerne er oftest opkøbt i store restpartier, så prisen kan presses helt i bund, og du kan gøre en handel, du ikke finder andre steder. Udvalget består af både moderne herre-, dame- og børnecykler, smarte elcykler, lynhurtige letvægtsracere og mountainbikes. Som en ekstra service giver Cykelexperten hele 6 års garanti på samtlige cykler i shoppen.

Cykelexperten sælger officielt Tour-merchandise
Vil du opleve, hvordan det er at iføre sig den prikkede, grønne eller gule trøje, kan du købe de officielle Tour-trøjer hos Cykelexperten. Du kan også finde cykelbriller fra Oakley, drikkedunke, cykelsko og meget andet med det officielle Tour-logo på, hvis du vil føle dig som en del af Tour de France.

Få en cykel, der er køreklar ved levering
Alle cykler fra Cykelexperten er 100 % samlet ved levering. Så får du en cykel, der er køreklar med det samme – ikke efter, at du har brugt tid på at samle den. Udover de mange professionelt udvalgte cykler til markedets bedste priser optjener du også 6 % i cashback, hver gang du handler i Cykelexpertens webshop.