BCOPENHAGEN

Optjen 4 % i cashback, hver gang du handler i den fysiske butik.
4 %
BCOPENHAGEN

Verdensberømt dansk lyd og design
Der er noget særligt over Bang & Olufsen. Det tidløse design og den prisvindende lyd er ikke kun kendt og eftertragtet inden for vores egne landegrænser, men over hele verden. Hos BCOPENHAGEN kan du købe det nyeste inden for Bang & Olufsen i den fysiske butik på Frederiksberg. Teamet bag BCOPENHAGEN har tilsammen over 100 års erfaring i branchen, så de ved, hvad de taler om, og de hjælper dig gerne på vej.

Luk omverdenen ude med Beoplay EQ
Beoplay er Bang & Olufsens serie af bærbare Bluetooth-højttalere og hovedtelefoner, der både rummer in-ear og over-ear-versioner. Alle modeller er udformet i et eksklusivt design, hvor lyd og udtryk er i højsædet. Det gælder også for de trådløse hovedtelefoner Beoplay EQ, der med særlig fokus på pasform, støjreduktion og kvalitet, både er perfekte at bære, når du er på farten, og når du slapper af i sengen. Med den støjreducerende teknologi kan du frit fordybe dig i en god lydbog, din yndlingspodcast eller din favoritmusik uden forstyrrelser, og med de seks indbyggede mikrofoner kan du også opleve perfekt lyd under dine opkald.

Kompetent vejledning og fordele ved alle køb
Med afsæt i mange års erfaring og viden om Bang & Olufsen-produkter, står personalet på Frederiksberg altid klar til at vejlede dig til den bedste løsning. De er 100 % opdaterede på den nyeste avancerede teknologi inden for både lyd og billede, og de giver sig gerne god tid til en gennemgang, når du besøger butikken. Når du køber produkter hos BCOPENHAGEN, optjener du 4 % i cashback. Du kan altid se aktuelle tilbud og kampagner lige her.

Bemærk: Du kan maksimalt optjene 500 kr. i cashback på dit køb.