ARoS

Få 10 % i cashback, når du køber årskort.
10 %
ARoS

Skandinaviens mest besøgte kunstmuseum
ARoS er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Hvert år modtager ARoS samtidig omkring én million besøgende. Det gør stedet til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien. Her kan du nyde kunst i verdensklasse hver dag – se, hvilke udstillinger der er aktuelle nu, lige her.

Et mentalt fitnesscenter for hele familien
ARoS er bl.a. velbesøgt, fordi det er et perfekt sted til socialt samvær hele året. Det er et sted, hvor publikum får nye perspektiver og rum til at udvide horisonten. Derfor er ARoS et fantastisk univers for både hjerte og hjerne. At se på kunst er nemlig som at stå på en trampolin. Man er nødt til at bevæge sig for at få noget ud af det, og efter et stykke tid vil man hoppe højere og se mere af verden. Det er, hvad kunst handler om på ARoS. En slags mental fitness.

Med et årskort kan du nyde ARoS’ spændende udstillinger året rundt. Og du får 10 % i cashback, når du køber det. Betingelser: Der skal handles for minimum 490 kr. for at optjene cashback. Der kan maksimalt optjenes 98 kr. i cashback pr. køb.